Böcker om våra liv och vårt Afrikahus.

I AFRIKAS GREPP


Det här är den fängslande berättelsen om ett svensk och ett danskt äkta par som båda bestämmer sig för att infria sina drömmar. Likheterna i deras liv kommer att bli många. Båda paren träffas i tonåren och får tre barn. De reser ut i världen för att möta andra kulturer. Östafrika blir så småningom deras andra hem. De lever i långa lyckliga äktenskap. 


Så drabbas de av tragiska olyckor – nästan samtidigt och inte långt ifrån varandra. Lindas man Paul omkommer i en bilolycka när han är på väg från jobbet i Dar es Saalam i Tanzania. Knappt två månader senare omkommer Svens fru Ingegerd i en osannolik olycka vid Mount Kenyas fot. Märkliga omständigheter för de två familjerna samman. Men det är inte bara sorgen som förenar. Det är också kärleken till Afrika och dess stolta nomadfolk massajerna.


Boken har format 18x25 cm, är på 224 sidor, kostar 100 kronor. 

Längst ner på sidan står hur du beställer.

NÄR AFRIKA KOM TILL BYN


Det var i Masai Mara allt började, det som idag är Afrikahuset på Hallandsåsen. Här har vi byggt upp vårt eget paradis – en högst annorlunda gård och trädgård som ger dig en på många sätt annorlunda upplevelse. Vår tanke är att i motsats till medierna försökaförmedla en positiv sida av den afrikanska kontinenten.


Boken tar dig med på en spännande och inspirerande rundvandring i vårt hem där du möter ting och saker från ett tiotal afrikanska länder och en trädgård med många speciella platser. Du får recept på afrikansk mat, du får uppleva det vilda Afrika i bild och berättelser för att avslutningsvis göra ett besök på de olika skolor för massajbarnen som vår minnesfond Mama Zebra Memorial Fund har finansierat. 


Varmt välkommen att ta ett steg närmare Afrika!

Boken har format 24x32 cm, är på 180 sidor och kostar bara 150 kronor exkl porto. Längst ner berättar vi hur du beställer den.


Här följer ett axplock av bokens uppslag:

… plus ytterligare 150 sidor!

Så här beställer du:

• Skicka ett mail till sol@afrikahuset.se med uppgift om vilket/vilka kuddfodral du vill ha. Glöm inte skriva din adress! 

• Inom några dagar kommer varorna med posten. Du kan också hämta dem utanför Afrikahuset på ett säkert sätt.

• Du betalar inom en vecka till swishnummer 1234 688 628 eller till bankgiro 284-5683. Mottagare är Zetterlund & Co/Afrikahuset.
Alla bilder och texter © Sven Zetterlund